Styrelsen informerar

I juni månads informationsblad, som ni hittar i länken här nedan, finns information om styrelseuppsättningar och valberedning efter årsstämman den 26 april.

Här kan ni också läsa om vad som gäller angående grillning, våra tvättstugor och miljöbodarna mm. Vi följer också utvecklingen av el-förbrukning och el-kostnader för våra hus.

Rönnbystyrelsen informerar nr 2, juni 2022

 Vi i styrelsen önskar er en fortsatt skön sommar!

Samfälligheten Rönnen informerar

Samfällighet Rönnen har som en trygghetsskapande åtgärd tecknat avtal med Securitas. Dom kommer att rondera på vårt område och i garaget. Samtidigt måste vi medlemmar i bostadsrättsföreningarna hjälpas åt. Det förekommer försök att ta sig in i vårt garage på kvällar och helger… framförallt när vi kör in och ut i garaget. Stanna gärna en stund och invänta dörrstängningen innan du kör vidare.

Till alla föräldrar kan vi bara uppmana att prata med era ungdomar om att garaget inte är någon lekplats. Låt vårt område vara lugnt och med minimala skadegörelser och klottring. Allt kostar pengar och till sist är det du som medlem som betalar

Styrelsen för samfälligheten Rönnen

Tydliga restriktioner för förvaring av brandfarliga vätskor i flerfamiljshus

Skapat av Linnéa Söderkvist, 10 oktober 2019

Restriktionerna är tydliga när det gäller förvaring av brandfarliga vätskor. Det beror på att många människor kan påverkas vid olyckshändelser. Därför är det inte tillåtet att förvara brandfarliga vätskor i sitt källarförråd. Källarförrådet får heller inte vara täckt så det hindrar insyn. Läs mer under BOENDEINFO.

Läsvärda folders utdelade

Skapat av Linnéa Söderkvist, 27 juni 2019

När våra grannsamverkansombud nyligen var på en grannsamverkansträff hade de bl a med sig två folders/broschyrer hem som vi rekvirerat från Polisen och nu delat ut till alla boende: Varning för falska telefonsamtal  samt Penningmålvakter – Unga personer lockas till kriminalitet. Syftet med Grannsamverkan är att genom ökad uppmärksamhet från de boende göra vårt område mindre attraktivt för brottslig verksamhet. Läs mer om Grannsamverkan under BOENDEINFO.

Samfälligheten Rönnen informerar

En hälsning med God Jul och Gott Nytt År från samfälligheten Rönnen.
Expedition har juluppehåll 2018-12-18 – 2019-01-06.
Användningen av snökäppar.
Skylt till bollplanen angående störande aktiviteter efter 22.00.
Se vidare information i de bifogade länkarna:
SNÖKÄPPAR
Skylt bollplan Rönnen
Julhälsning